자유게시판

자유게시판

кондитерлік өнімдердің сапасына қойылатын талаптар және сақтау шарттар…

페이지 정보

작성자 Dawn 댓글 0건 조회 5회 작성일 24-10-15 19:37

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
кондитерлік өнімдердің сапасына қойылатын талаптар және сақтау шарттары - кондитер өнімдері реферат [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13) кондитерлік өнім көп компонентті тағамдық өнім тұтынуға дайын, бар белгілі бір белгіленген нысаны, нәтижесінде алынған технологиялық өңдеудің негізгі түрлерін, шикізат қант және (немесе) ұн және (немесе) тоң. Кондитер өнімдері — жоғары калориялы тағам. Мысалы, 100 грамм печеньеде 440 ккал, халуада 570 ккал, шоколад кәмпитте 550 ккал болады. Кондитер. Көрсетілген бұйрықпен бекітілген "Кондитерлік өнімдерді өндіру объектілеріне, кондитерлік өнімдерді өндіру, өлшеп орау, тасымалдау, сақтау, өткізу, кәдеге жарату және жою шарттарына. Кондитерлік өнімдерді өндіру объектілеріне, кондитерлік өнімдердіөндіру, өлшеп-орау, тасымалдау, сақтау, өткізу және кәдеге қойылатын санитариялық. Және қолданбалы ғылымдар. 8 Секция. Естественные и прикладные науки. 8.1 География және туризм. 8.1 География и туризм. ЕКІБАСТҰЗ ТЕРРИКОНДАРЫН ДҰРЫС. Кондитерлік бұйымдар мен өндірісте пайдаланылатын, тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау, тасымалдау және өткізу бұйымның қауіпсіздік және сапа. Кондитерлік өнімдерді қаптамаға қойылатын талаптар келесі өндіріс ережелерін белгілейді: целлофан немесе пластмассадан жасалған қаптамалар пломбалануы керек; жұмсақ қаптаманы таспамен. Ұннан жасалған кондитер өнімдері қазіргі таңда түр-түрімен және жоғары сапасымен ерекшеленуде. Ұннан жасалған кондитер өнімдерінің негізі ұн болып табылады. Кондитерлік бұйымдарды өндіру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық. Кремдердің қалған түрлері оларды пайдаланғанға дейін өндірісте сақталады, бірақ жалпы өнімдер үшін +4 оС – +2 оС аспайтын температурада 1,5 сағаттан және. Қант сапасына қойылатын талаптар: дәмі тәтті,бөтен иісі мен дәмі жоқ, суда толық ериді, ерітінді мөлдір болуы керек. Ұштықтарды (насадок) және ұсақ кондитерлік құрал, кондитерлік құралдарының креммен жұмыс істеуге арналған, цех ішіндегі көп көліктік буып-түю және ірі мүкаммалды жуу көп көліктік буып. Ұннан жасалған кондитер өнімдері қазіргі таңда түр-түрімен және жоғары сапасымен ерекшеленуде. Ұннан жасалған кондитер өнімдерінің негізі ұн болып табылады. Кондитерлік бұйымдарды (бұдан әрі өнімдер) өндіру осы Санитариялық қағидаға, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласында қолданылатын техникалық регламенттерге. 2 тарау. Кондитерлік бұйымдарды өндіру объектілеріне, кондитерлік бұйымдарды өндіру, өлшеп-орау, тасымалдау және сақтау шарттарына қойылатын талаптар. 7. Кондитер өндірісінің технологиясы зертжаналық практикумы.

9 сыныптан кейінгі оқу орындары қыздарға, 9 сыныптан кейінгі оқу орындары астана ата ананы еске алу баласы қайтыс болғанда көңіл айту, көңіл айтуға жауап беру интерфейс деген не айнымалыны хабарлау




ядросында нейтроны көп элемент атомы
жаһандану қазақстанға әсері
сколько людей с моим именем сайт

сыныптастар туралы эссе
қандай оқу тактикасы метатануды меңгеруді көздейді?
некоммерческое акционерное общество это

.
==============================================================

~~~~~ тжб 10 сынып қазақ тілі жаратылыстану бағыты ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Copyright 2009 © http://www.jpandi.co.kr